VESTHIMMERLAND: Forleden afholdte Dansk Folkeparti i Vesthimmerland sin årlige generalforsamling på Ranum kro.

På generalforsamlingen var der genvalg til den siddende formand Peter Rasmussen fra Ullits, som i årets beretning bl.a. kunne fortælle at partiet oplever stor lokal opbakning og modtager mange positive tilkendegivelser fra de Vesthimmerlandske borgere når snakken falder på den ophedede debat der foregik omkring ændring af skolestrukturen og partiets efterfølgende opbakning til oprettelse af de nye friskoler

Der var ligeledes genvalg til den siddende næstformand Tinna Tang Nielsen fra Aars samt til to af de tre siddende bestyrelsesmedlemmer, Liselotte L. Jensen og Jeff E. Larsen som begge er fra Løgstør. Der var nyvalg til Kenneth Kajberg fra Løgstør.

Den nye bestyrelse er allerede i arbejdstøjet og i fuld gang med at planlægge årets aktiviteter.

Aftenen blev afsluttet med et kort oplæg fra Byrådsmedlem Brian Christensen der informerede om hvilke emner der var oppe i Byrådet lige nu, samt hvad der havde rørt på sig i det forgangne år. Han var specielt glad for at partiet havde holdt fast i dets valgløfte om ikke at ville lukke skolerne i landsbyerne og at plejehjemskøkkenerne nu er tilbage på flere af plejehjem i Vesthimmerland. Et af de punkter som han, sammen med resten af partiets kandidater i 2013 havde været med til at føre valgkamp på.

 

Formand for Dansk Folkeparti Vesthimmerland Peter Rasmussen, Ullits er desuden opstillet som kandidat til Region Nordjylland i en sideordnet opstilling for partiet. 

e-max.it: your social media marketing partner