HAUBRO: Blenstrup Maskinstation, som blev stiftet i 1953 af Helga og Svend Christensen og efterfølgende overtaget af sønnen Kaj Christensen, går en ny tid i møde. Tiden er nu kommet, hvor yngre kræfter må tage over, og pr. 1. april 2017 overtager Birgitte og Jesper Sørensen fra Vesthimmerlands Maskinstation i Haubro, Blenstrup Maskinstation.

 Siden 1974 har Kaj Christensen sammen med ægtefælle Mette drevet Blenstrup Maskinstation med konceptet om gode medarbejdere og gensidig tillid for kunderne.

-Vi har valgt at sælge til Birgitte og Jesper, da de i forvejen dygtigt driver Vesthimmerlands Maskinstation, og vi tror på, at de er klar til at fortsætte i det spor, som Blenstrup Maskinstation etablerede i 1953, fortæller Kaj Christensen. 

Entreprenør og kloakområdet i fokus på Blenstrup Kaj Christensen ved dog godt, at tiden kan kræve tilpasninger i den mere end 60 år gamle maskinstation, hvilket han selv mærkede i 1999, hvor en omstrukturering fandt sted.

-Vi solgte de maskiner, der blev brugt til landbrugsarbejde, og valgte at satse på entreprenør- og kloakområdet samt anlæg som hovedbeskæftigelse, hvilket har vist sig at være et godt valg, fortæller Kaj Christensen. 

Den nye ejer, Jesper Sørensen, ser frem til at arbejde med entreprenørfaget.

-Vi har i forvejen Vesthimmerlands Maskinstation, som er ren landbrugsmaskinstation, men vores kunder har længe efterspurgt entreprenør- og kloakarbejde, og det kan vi nu tilbyde fremover, fortæller Jesper Sørensen og fortsætter: -Vi ser lyst på fremtiden både med landbrugs- og entreprenørarbejde, og vi er sikker på, der kommer mange spændende specialopgaver inden for området. 

 

e-max.it: your social media marketing partner