VESTHIMMERLAND: I dag var Radikale i hele Danmark på gaden for at spørge borgerne hvad de holder mest af ved deres by eller Kommune og for at markere at valgkampen frem mod kommunal- og regionsvalget nu er skudt i gang.

I Vesthimmerland var Gitte Lopdrup, Søren Dolmer og Gerda Vældgaard Sørensen, som alle stille op til byrådet i Vesthimmerland for Radikale på gaden. Det kom der mange gode snakke ud af.

- Vi - Radikale i Vesthimmerland har besluttet, at vi ønsker at føre en positiv valgkamp, så må andre tage sig af eventuelle stridigheder i det eksisterende byråd, udtaler Søren Dolmer, spidskandidat for de Radikale ved byrådsvalget.

Den landsdækkende Radikale kampagne #GørDanmarkStørre kommer derfor utroligt belejligt. I kampagnen spørger vi borgere på gaden, hvad de holder allermest af ved deres by: Ideen er for en sjælden gangs skyld at åbne op for og fokusere på de mange ting, som rent faktisk fungerer og som folk er glade for udtaler Søren Dolmer.

-Vi fik i lørdags rigtig mange gode snakke og positive tilkendegivelser fra borgere i Farsø og Aars som vi denne gang valgte at besøge om hvad de holder mest af ved deres by. Gennemgående træk var det nære, - handelslivet, foreningslivet, de menneske der bor i byen og naturen.

Der var også - og heldigvis for det - flere både i Farsø og Aars som fremhævede de gode kommunale skoler. Det var dejligt at høre, - og vi mener der fortsat skal arbejdes på at give skolerne og ikke mindst medarbejderne der, endnu bedre vilkår udtaler Søren Dolmer.

Også turismen, biblioteket og den lave kriminalitet blev fremhævet som noget meget positivt. De 2 sidste udsagn kom fra nogle søde og friske unge congolesiske og somaliske drenge vi traf udenfor biblioteket i Aars, - dejligt at opleve og se smilet i deres øjne også udtaler Søren Dolmer.

Næste gang den landsdækkende Radikale kampagne #GørDanmarkStørre ruller af stablen og de Radikale i Vesthimmerland på gaden igen bliver til maj. Der satser vi på, at komme til Løgstør, Ranum og Aalestrup for at høre hvad borgerne der holder allermest af ved deres by udtaler Søren Dolmer.

Her ses borger Lina Hartmann, der fortæller hvorfor hun synes så godt om Farsø-området.   

e-max.it: your social media marketing partner