FARSØ; 29. november 2016 besluttede Sundhedsudvalget at indstille til Økonomiudvalget, at der skulle frigives 500.000 kr. til udarbejdelse af skitseforslag til Sundhedens Hus i Farsø. Dette godkendte Økonomiudvalget 7. december og byrådet 15. december 2016.

Til at træffe de strategiske beslutninger bag og processen omkring udarbejdelse af skitseforslaget skal der udpeges en styregruppe. Styregruppen funderes både i Sundhedsudvalget og Teknik- og Miljøudvalget

Til udpegning i styregruppen til udarbejdelse af skitseforslag til Sundhedens Hus er der foreslået følgende: Formand for Sundhedsudvalget (Palle Jensen), Formand for Teknik- og Miljøudvalget (Niels Krebs Hansen), Direktør for Sundheds- og Kulturforvaltningen (Dorthe Jende) og for Afdelingschef Forebyggelse og Myndighed (Bente Bach Poulsen)

Til at servicere styregruppen er projektlederne Charlotte Schjødt Jensen og Søren Toft Hansen, Sundheds- og Kulturforvaltningen.

 

Projektgrundlaget udvikles på baggrund af den overordnede vision:Sundhedens Hus sætter rammerne for fremtidssikrede, velfungerende og effektive sundhedstilbud på tværs af sektorer med borgeren i centrum i Vesthimmerlands Kommune.

e-max.it: your social media marketing partner