FARSØ: Farsø nye parcelhuskvarter Idunsvej er blevet rost for sin placering i naturskønne omgivelser i gåafstand til midtbyen.

Dermed skulle anlagte grunde fra kr. 179.000 og opefter jo nærmest sælge sig selv.

Det har bare ikke været tilfældet, da kvarteret er anlagt med en ”grøn profil”, altså særlige bæredygtige løsninger til eksempelvis nedsivning af regnvand og dermed belægningsprocenten på grundene.

Det at man som ny husejer ikke kan bestemme hvor stor en del af ens private grund, man må plastre til med fliser – eksempelvis i indkørslen, har fået flere interesserede nybyggere til at vende om på hælene.

Det er faktisk blevet en så stor en forhindring, at Vesthimmerlands Kommune er blevet nødt til at give en generel dispensation for det nye boligkvarter.

Det er således nu tilladt at befæste ¼ af grunden ud over det bebyggede areal med belægning, såsom fliser og asfalt.


FAKTA: Sådan sælger Vesthimmerlands Kommune Idunsvejkvarteret:              

Nu har I mulighed for at bygge jeres drømmehus - med naturen i baghaven og et levende foreningsliv lige om hjørnet. Vesthimmerlands Kommune har 33 nye, velplacerede grunde til salg på Idunsvej i Farsø.

Området på Idunsvej er tænkt som et værested for både natur og mennesker, og vi har derfor haft stort fokus på at bevare det naturlige i terrænnet og på at skabe bæredygtige løsninger til eksempelvis regnvand.

Priserne på grundene er fra 179.000 kroner - det er med tilslutninger.

Og så er du tæt på alt fra handelsliv til vand og mountainbike

e-max.it: your social media marketing partner