HVALPSUND: Med ca. 80 fremmødte var det en glad formand for Hesselvangs Venner, Inge Lise Simonsen, der forleden bød velkommen til årets generalforsamling.  

Igen i år lød menuen på gratis gule ærter med traditionelt tilbehør, inden Inge Lise Simonsen i sin årsberetning kunne fortælle om et godt og spændende år på Hesselvang.

Venneforeningen til Friplejehjemmet Hesselvang har nu godt 280 medlemmer og blandt dem mellem 30 og 40 frivillige, som har hjulpet til med dejlige oplevelser og nye muligheder for beboerne på friplejehjemmet.

-Det har været et år hvor tingene er kommet i mere faste rammer, hvor Hesselvang og vennerne arbejder sammen, og hvor vi i et godt fællesskab alle ønsker at være med til at gøre Friplejehjemmet Hesselvang et hjem i særklasse, lød det fra Inge Lise Simonsen og fortsatte:

-Det har været et meget spændende og givende år, et år man bliver glad af at se tilbage på. Man føler sig altid velkommen og godt tilpas når man træder ind på Hesselvang, hvem man end møder. 

Tak skal I have allesammen for et godt 2016, sluttede Inge Lise Simonsen sin årsberetning. Inden da havde hun remset alle de mange aktiviteter, foredrag, musikunderholdning, udflugter m.m. op der havde fundet sted gennem året.

Efter årsberetningen blev der vist et længere diasshow med billeder fra dagligdagen på Hesselvang.

Efter at kasserer Eilif Bjerregaard havde gennemgået årsregnskabet og dirigent Søren Skovgård Madsen sluttede dagordenen af, blev det tid til amerikansk lotteri og herregårdsæblekage. 


e-max.it: your social media marketing partner