HVALPSUND/FARSØ: Golfmessen i Herning har igen været en meget succesfuld oplevelse for Hvalpsund Golf Club og Sport & Academy, som for 7. gang deltog på messen med en fælles stand.

 -Der var meget stor søgning på golfophold. For Sport & Academy’s vedkommende var der igen stor interesse for golfophold både for 2 personer og for grupper fra 6 til 40 personer, ligesom overnatning i uge 34 i forbindelsen med Europa Touren i Gatten var efterspurgt, fortæller Jarrit Hansen fra Sport & Academy og fortsætter:

Vi var for første gang været at finde på facebook i forbindelsen med Golfmessen i Herning, og det må vi sige det gav ekstra eksponering. Vi nåede på 3 dage ud til 2.600 personer med opslaget og der blev liket og skrevet kommentarer i alt 460 gange.

Hvalpsund Golf Club havde igen i år medbragt sit super tilbud på greenfee billetter. Der blev i alt solgt 260 greenfee billetter.

Så nu håber vi på, at de der har købt dette tilbud, tager venner og familie med på golf i Hvalpsund. Nogle af gæsterne har tidligere besøgt banen, og vil bruge det gode tilbud til at nyde den fantastiske bane i Hvalpsund igen. Andre bruger greenfee tilbuddet for at komme ud og prøve noget nyt, lyder det fra Jarrit Hansen. 

e-max.it: your social media marketing partner