Rådhuscenteret fejrer fødselsdag i de kommende dage

FARSØ: De kommende fire dage er der masser af gode tilbud, konkurrencer og aktiviteter i Farsø Rådhuscenter, i anledning af centrets 28 års fødselsdag.

Fødselsdagsavis udsendt til en stor del af Himmerland
Og for at det ikke skal forbigå nogen, er der i dag er udsendt en fødselsdagsavis til samtlige husstande i stor del af Himmerland.

Avisen indeholder en hel gavepakke af særlige fødselsdagstilbud fra Centrets butikker og en række af Farsøs øvrige butikker. Hertil kommer aktiviteter og konkurrencer på Centertorvet og i butikkerne.

Særlige fødselsdagstilbud
En stor del af butikkerne har valgt at fejre 28 års fødselsdagen med særlige hjemkøbte varer til fødselsdagen. Desuden er der særlige 128 kr. tilbud lørdag og søndag, som det er værd at holde øje med.  

Inspirationsaften til forårets fester
På fødselsdagens første dag i morgen torsdag vil der være fødselsdagsåbent frem til kl. 21.00, hvilket ikke mindst skyldes, at der afholdes inspirationsaften i butikkerne og på centertorvet. Her vil der være alt at finde, hvis man her i foråret står for at afholde konfirmation, fødselsdag eller andre fester.

Stort modeshow
Midtvejs på aftenen vil butikkernes mannequiner og dressmen i alle aldre gå på catwalken på Centertorvet for at vise forårsmoden frem med særligt fokus på festtøj, konfirmandtøj, men naturligvis også nyt smart tøj til hverdagen, hår, makeup og tilbehør såsom sko, tasker og smykker.   

De unge er også velkomne
Selvom en konfirmation er en stor dag og der mange ting at holde styr på, så er det også godt med et afbræk. Derfor er der på inspirationsaftenen indrettet et ungdomshjørne af byens to pengeinstitutter med bl.a. airhockey, bordfodbold og gratis popcorn. 

Mød Gutterne på Kutterne
På fredag fortsætter centerfødselsdagen. Her vil der være besøg af Gutterne På Kutterne kendt fra TV2. Specifikt vil det være de tre søskende Jesper, Bo og Lisbeth, som kommer til Farsø. Som det fremgår af tv-programmet, så har de tre søskende deres egen fiskebutik, hvor de sælger de fisk som Jesper og Bo har fanget ude på ”hawet”. Så ud over at få en snak med de tre, så har de naturligvis også friske fisk med til Farsø, som sælges.      

Butikkerne er i gavehumør
Men ikke mindst er butikkerne i gavehumør i forbindelse med Centerfødselsdagen.

Vind gavekort for 28.000 kr.
Fredag sætter centrets butikker nemlig sammenlagt gavekort for 28.000 på højkant. For at komme i betragtning til den ekstra gave, skal man kunne fremvise en bon fra en handel i en af centrets butikker fredag på minimum 280 kr., så kan man være heldig at vinde et af de mange gavekort på henholdsvis 500, 300 og 200 kr.     

Den gyldne kundevogn
Og ikke mindst ruller Farsø Rådhuscenters eget påfund ”Den Gyldne Kundevogn” igen både lørdag og søndag. Her kan man ved at tilmelde sig, vinde en tur igennem centret med ”Den gyldne kundevogn” og få varer efter eget valg i vognen for mange tusinde kroner – ganske gratis. 

Men andre ord er der al mulig grund til at slå et sving – eller flere, omkring Farsø Rådhuscenter i de kommende dage.  

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: