HoppeLegeland blev igen et vinterferiehit

FARSØ: Selvom en vinterferie med fridage kan glæde ethvert barn, så kan sammenlagt ni fridage alligevel godt give spekulationer hos såvel børn – som forældre, om hvad man skal udfylde tiden med. SE BILLEDERNE HER

Især når et omskifteligt vejr med regn og blæst udenfor ikke ligefrem indbyder til udeleg.

Fire lande at boltre sig i
Heldigvis var der råd for det i Dronning Ingrid Hallerne, hvor der mandag og tirsdag var opstillet et kæmpe HoppeLegeland, sågar med hele fire ”lande” indbygget til at boltre sig i.  

Da Hoppe Legelandet åbnede kl. 10.00 stod de første 100 børn klar ved indgangen til tummel og leg i legelandet.  

Den store opvisningshal var indrettet med ikke mindre end 5 kæmpe hoppe- og klatrepuder med indbyggede forhindringer, en rodeogris og andre udfordringer. Gymnastiksalen var indrettet med et tarzanland, hvor børnene kunne boltre sig i tove og andre forhindringer der skulle forceres.

Træningssalen var indrettet til boldspil, bordtennis og bordfodbold m.m. Rigtig mange havde desuden taget badetøjet med, så de kunne får sig en dukkert i badeland med bolde og badedyr omkring sig.  

HoppeLegeland fortsatte tirsdag og i omegnen af 600 børn har dermed haft fornøjelse af de mange aktiviteter i Dronning Ingrid Hallerne. Hertil kommer de mange forældre, der stod klar med mad og drikke, når de små skulle tankes op til en runde mere i legelandet.      

Hoppelandet i Dronning Ingrid Hallerne var arrangeret af Farsø Handelsstandsforening, Farsø Rådhuscenter, Den Jyske Sparekasse, Eventbasen, Sundhed, trivsel & læring samt Dronning Ingrid Hallerne.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: