FREDBJERG: For 10 år siden købte de tre nuværende ejere af Fransgård Maskinfabrik a/s, Jørgen Fransgård, Jens Ploug og Ivan Kristensen 80% af aktierne fra stifteren Thorkild B. Fransgaard, og for 4 år siden overtog de, de sidste 20% efter Thorkild Fransgaards pludselige død.

Fra 3 til 4 ejere
Nu kan ejerkredsen byde velkommen til Ivan Kristensens søn Bjørn V. Kristensen, som har overtaget halvdelen af Ivans aktier, så der nu er 4 ejere af Fransgård Maskinfabrik a/s.

Fabrikken i Fredbjerg er derfor fortsat stolt over at være en 100% dansk ejet maskinfabrik hvor al produktion sker i Fredbjerg og 90 % bliver eksporteret til hele verden.

Den nye medejer Bjørn V. Kristensen startede faktisk i virksomheden som arbejdsdreng efter skole helt tilbage i 1992. Senere kom han i lære og blev faktisk den første uddannede maskinarbejder (nu industri tekniker), der blev uddannet hos Fransgård tilbage i 1999. Efter endt uddannelse havde Bjørn nogle år i maskinafdelingen hos Dania (2008-2011) inden han vendte tilbage til Fransgård i 2011 for at hjælpe Ivan i den travle udviklingsafdeling.

Mange spændende projekter i gang 
Fransgård Maskinfabrik har pt. mange spændende projekter i gang, bl.a. med Danida og med et ombygget Fransgård planeringsskær, som skal hjælpe på infrastrukturen i Tanzania. Jens Ploug og Bjørn V. Kristensen har netop været to uger i Tanzania for demonstration og fremvisning.

50 års jubilæum til april
2017 tegner i det hele taget til et meget spændende år. Ud over de mange nye projekter kan Fransgård Maskinfabrik a/s til april fejre firmaets 50 års jubilæum, som bl.a. markeres med et åbent hus arrangement i Fredbjerg. 

e-max.it: your social media marketing partner