VESTRUP: Her til aften var der Åben Skole på Vestrup Skole. Temaet for Åben Skole var denne gang fugle.

 Skoleleder, Sonja Paulin bød velkommen til fællesspisning i caféområdet i Minihallen, hvorefter der blev sunget en vintersang. I baggrunden var der en liflig kvidren af fuglesang, som blev afspillet på Minihallens anlæg.

Efter en dejlig middag, som blev lavet af forældrene på mellemtrinnet i samarbejde med Kirsten Olsen blev der sunget endnu 2 vintersange med akkompagnement af Kim Bernt. Sonja Paulin orienterede om, at forældrene fra 2./3. klasse havde bagt kagerne til aftenskaffen, samt program for underholdningen til resten af aftenen.

Skolen havde af naturvejleder Karin Winther lånt 10 plys fugle, som ville synge, hvis man trykkede dem på maven. De 10 fugle var blevet lagt forskellige steder ned langs midtergangen, og udgjorde en quiz, hvor man ud fra deres sang og udseende skulle gætte, hvilken fugl, der var tale om.

Der var hentet fuglebøger på skolens bibliotek, og gæsterne var meget velkomne til at bladre i dem. Ligeledes var der i to store glasmontre udstillet småfugle fra skolens samling.

Ved et stort bord i caféområdet blev der farvelagt blåmejser og fantasifugle. Inde i mødelokalet lavede man bogmærker med ugler, både på karton og på clips. Der blev også lavet omslag til notesblokke med fugle og blomster.

Kreativiteten var stor både med farvelægning og pyntning af bogmærker og omslag.

Snakken gik lystigt, og det var en meget vellykket aften på Vestrup Skole.

En ”Gæt en fugl” konkurrence skulle der naturligvis også til.  

e-max.it: your social media marketing partner