FARSØ: Selv som 64-årig har man lyst til at følge med tiden og forny sig. I går lancerede Farsø Avis en helt ny udgave af www.farsoavis.dk,  som afløser for den hjemmeside, som har eksisteret siden 2009.

Netop betegnelsen hjemmeside er gammeldags, når man formidler nyheder i dag – også af den lokale slags. Vigtigt er det at være tilgængelig, hvor som helst – og når som helst. Derfor vil man opleve, at www.farsoavis.dk vil være betydelig læsevenlig på smartphone og tablet med mulighed for at dele de gode lokale historier på sociale medier.

Men også på almindelige bærbare og stationære computere vil man opleve en markant forskel i forhold til tidligere med bl.a. flere og større billeder, videoklip, relaterede artikler, søgning i avisarkivet og andre muligheder. Det er også fortsat muligt at læse ugens Farsø Avis som e-avis.

www.farsoavis.dk opdateres - ligesom hidtil, dagligt med lokale artikler, ligesom man er dagsaktuel med de arrangementer, som finder sted i lokalområdet, og som allerede er annonceret i Farsø Avis.  

Desuden er
www.farsoavis.dk en god mulighed for lokale annoncører at gøre reklame for sig selv på nettet – på en ny måde og overfor nye kunder, som et supplement til annonceringen i den ugentlige Farsø Avis. På den måde får Farsø Avis annoncører mere for pengene.     

På et punkt ændrer Farsø Avis sig ikke. Avisen udkommer fortsat hver onsdag som papiravis til samtlige hustande, forretninger og kontorer i lokalområdet, som man har gjort det i 64 år.

 

e-max.it: your social media marketing partner