Thits Venner øger bestyrelse til 7 medlemmer

FARSØ: Traditionen tro på Thit Jensens fødselsdag, afholdt Støtteforeningen for Thit Jensens Mindestue, Thits Venner sin ordinære generalforsamling.

Generalforsamlingen havde et rigtigt fint fremmøde og fin dialog.

Øget arbejde
Bestyrelsen havde fremsendt forslag til vedtægtsændringer med blandt andet forslag om en udvidelse af bestyrelsen fra 5 til 7 medlemmer. Dette for at imødegå en forventelig øget arbejdsbyrde i forhold til den forhåbentlig snarlige sammenlægning og flytning til Johannes V. Jensen Museet.

Formand for Johannes V. Jensens Museets bestyrelse, Hans Støttrup, gav da også på generalforsamlingen udtryk for positive meldinger i den retning.

”På hat med Thit”
Derfor tager Thits Venner arbejdshandskerne på i forhold til promovering af Thit Jensen og håber meget på stor opbakning til den kommende fest ” På hat med Thit” på Hotel Farsø 1. april. Et stort arrangement som afholdes i samarbejde med Lions Club – Thit Jensen, Thit Jensens Mindestue og ikke mindst Pauli Tvilling, skrædder og indehaver af en vintageforretning i København og kendt fra programmet “Skattejægerne” på DR1.

Efter generalforsamlingen i Thits Venner konstituerede den nye bestyrelse sig med Inge Yde Frederiksen som formand, Lillan Gross som næstformand, Mona Jensen som kasserer og Jette Høyer som sekretær. Nienke Jonker, Tanya Jensen og Lis Troelsen er de menige medlemmer af den nu 7 medlems store bestyrelse. 

Formand for Johs. V. Jensen Museet Hans Støttrup fortalte om udvidelses- og ombygningsplanerne for Johs. V. Jensen Museet således Thit Jensens Mindestue kan flytte ind på samme adresse.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: