Klik her for at læse mere om Beierholm
Klik her for at læse mere om Advokat Moesgaard

VESTHIMMERLAND: Ovenpå sidste uges Byrådsmøde, hvor man tog fat på førstebehandlingen af det kommunale budget for 2021, tegner alt på, at budgettet vil falde på plads uden de store politiske sværdslag.

Læs mere ...

FARSØ: I slutningen af næste uge står butikkerne i Farsø bag to aktiviteter der både har til formål at få gang i de gode handler og støtte Kræftenes Bekæmpelses landsdækkende kampagne ”Støt Brysterne”.

Læs mere ...

FARSØ: 12-årige Sarah fra Farsø er national vinder af ”Sommerbogen 2020” og skal på mandag tømme Bog & idé i Farsø Rådhuscenter for bøger.

Læs mere ...

FARSØ: Regionsrådet indgik i sidste uge sin budgetaftale for 2021, og i den forbindelse er der godt nyt til Farsø, nærmere bestemt Skadestuen på Farsø Sygehus, der fra næste år igen får åben alle ugens dage fra kl. 8-22. 

Læs mere ...

VESTHIMMERLAND: 98% genanvendelse og en stigning på 400% af den indsamlede bløde plast. Det er resultatet af et forsøgsprojekt gennemført i Vester Hornum med 300 husstande.

Læs mere ...

STISTRUP: Med kort varsel, nærmere bestemt her til formiddag valgte Efterskoleforeningen at aflyse den landsdækkende Efterskolernes Dag. 

Læs mere ...

Valkswagen og Audi
Klik for at se mere her
Klik her for at læse ugens Kirke og Liv
Næsbydale
Punkt Aalestrup
XL BYG
Hvidt og frit
Begravelse til fast pris
Overnatning i Farsø centrum
John Frandsen 2019 R1
Hvalpsund færgekro
Asger Larsen
Farsø Avis

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

: