Af. Ulla Astmann (S), Regionsrådsformand

I Farsø Avis den 2. november spøger Lars Andresen (formand for Støtteforeningen Vesthimmerlands sygehus) om vi har glemt skadeklinikken i Farsø - og nej Lars, det har vi bestemt ikke. Information og kommunikationen er åbenbart nogen gange svært, - det skal ihverfald både læses og huskes!

Jeg har derfor sikret, at Lægevagten bliver tydeligt mindet om, at Skadeklinikken i Farsø har åben dagligt klokken 8-22. Det kan jeg høre, på samtale med dig i Løgstør i sidste weekend og på dit læserbrev, at det åbenbart ikke har været tydeligt for alle vagtlægerne.

Derudover kan jeg fortælle, at jeg på et møde med de praktiserende læger (PLO) om lægevagtens alt for lange telefonkø, der blev holdt i midten af sidste måned ligeledes bragte Skadeklinikken op og påpegede, at patienter med akut brug for hjælp til mindre skader også kan henvises hertil. Der skal være et opfølgende møde med PLO om Lægevagten igen i slutningen af november og her kan jeg forsikre dig og borgerne i Vesthimmerland om, at  det igen vil blive bragt på banen - for vi skal fra Regionens side naturligvis gøre vores til at sikre at borgerne henvises til Skadeklinikken i Farsø - ingen af os har interesse i at ressourcerne ikke bruges optimalt.


e-max.it: your social media marketing partner