Af: Pia Buus Pinstrup, Konservativ sundhedsudvalgsmedlem og Regionrådsmedlem. Signe Nøhr,  Konservativ borgmesterkandidat

I sidste uge kom vi Konservative i Vesthimmerland sammen med SF med et udspil om at indføre bestyrelser på alle kommunens otte plejehjem.

Vi kender allerede procedurerne og erfaringerne fra bestyrelsen på Røde Kors Hjemmet i Løgstør. 

Vi er stolte af vores plejehjem i kommunen og sådan skal det også være i fremtiden. I bund og grund skyldes dette udspil blot, at vi ønsker at ligestille det gode ældreliv med det gode børneliv. Vi har altid kendt bestyrelsesarbejdet i de forskellige skoler og børnehaver. Hvorfor skal der være forskel på engagementet i en børnehave kontra et plejehjem? Begge er kommunale institutioner, der fortjener den samme opmærksomhed.

Det at man bliver involveret giver en opmærksomhed og relation, der er afgørende for ens viden og indsigt på det pågældende felt. Derudover sætter man også ældrerådet bedre i spil.

Selvfølgelig skal alle plejecentre omdøbes til plejehjem efter dette års budget, hvis man spørger os konservative. Man skal føle sig hjemme, også selvom man kommer på den sidste station i livet.

e-max.it: your social media marketing partner