Af: Lars Andresen, Byrådspolitiker for Venstre i Vesthimmerlands kommune

For nylig godkendte Byrådet, at købe en hel del arealer på Lystbådehavnen i Hvalpsund. Det har været en meget langvarig proces, men nu er det heldigvis lykkedes at afslutte handelen, så vi endelig kan få taget rigtig hul på udviklingen på havnen.

Hvis vi i Vesthimmerlands kommune skal have gavn af dette opkøb mener jeg, at første skridt er at få igangsat arbejdet med udviklingsplanen for Lystbådehavnen i Hvalpsund. Det er her vigtigt at få inddraget havnens brugere, eksempelvis sejlklubben og vinterbadere, så der bliver lavet en holdbar og gennemtænkt helhedsplan for området.

Når udviklingsplanen for havnen er færdig, vil der sandsynligvis være behov for at lave nogle forberedende arbejder, såsom flytning af vinteropbevaring for både og masteskur, inden byggeri og udvikling kan starte op. Til dette indledende arbejde bør der afsættes midler til budget 2021, ellers er der risiko for at udviklingen igen bliver sat i stå.

Vi har nu en god mulighed for at skubbe på udviklingen i et område af kommunen, der er et rigtigt stort potentiale i, specielt i forhold til at tiltrække nye borgere. Det bør vi udnytte, og handle på nu.

e-max.it: your social media marketing partner