Af: Rasmus Vetter(S), og Doris Lauritzen(S)

Som medlemmer af Børne- Familieudvalget i Vesthimmerlands Kommune er vi glade for, at vores ønske fra sidste års budget nu delvis er kommet med i det budget vi lige har vedtaget.

Vi havde ønsket lederne ud af normeringen for 4,1 million, men der er i år lavet en beregning på, at det kan gøres for 3,6 mill. Det der er godkendt af alle partier i det nye budget, er 2 mill. det er et skridt på vejen.

Vi tror på at det giver bedre arbejdsmiljø for de ansatte, når lederen har tid til at være leder og der i stedet bliver ansat mere personale til at være ved børnene.

I budgetforslagene var der fra andre partier et ønske om 1 mill. til at få lederne ud af normeringen, det er i stedet blevet til, at der afsættes 700.000 til udvidet åbningstid i institutioner og landsbyordninger.

Endelig er det godt der rulles noget af besparelsen på folkeskoleområdet tilbage, desto bedre start vi giver børnene, desto større chance har de for at klare sig senere i uddannelsesforløbet og dermed også i unge- og voksenlivet.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner