Af: Heine Pedersen, Formand for Aars Skole & Torben Nørgaard, Næstformand for Østermarkskolen

 

Vesthimmerlands Kommune får flere millioner kroner ekstra at gøre godt med i budget 2020. De ekstra penge er et resultat af den økonomiske aftale, som kommunerne og den nye regering har lavet for næste år. Vi synes det vil være oplagt, at politikerne bruger en stor portion af de ekstra penge til at sløjfe de besparelser på knap 4 millioner kroner, som folkeskolerne ellers står til at skulle spare i 2020 og dermed forringe kvaliteten af undervisningen for vores børn.

 

Vi synes faktisk, det må være oplagt, at byrådet samtidig sætter flere penge af til børnene i folkeskolen. I år er der skåret kraftigt på specielt de børn og familier, der har vanskeligheder. Vi synes, at det kunne være sund fornuft at satse på at skabe en attraktiv folkeskole, der kan trække folk til kommunen, fremfor den nuværende tendens, hvor kommunen de sidste tre år har mistet 256 indbygger fra 1. juli 2016 til 1. juli 2019.

 

Vi mener, at en endnu mere attraktiv folkeskole kan være med til at vende den tendens. Derfor bør vi sammen udvikle og forbedre vores folkeskole. Første skridt må være at tilføre, fremfor at fjerne penge fra folkeskolen i Vesthimmerlands Kommune. Nu er muligheden der. Brug den!.

 

e-max.it: your social media marketing partner