Af:Gruppeformand for Den Konservative Byrådsgruppe, Henrik Dalgaard (C)

Den konservative byrådsgruppe er i fuld gang med forberedelserne til næste års budget.

Vi var ikke med i budgettet i år, men vi har en tro på, at borgmesteren vil kigge lidt vores vej denne gang.

Anlægsbudgettet udgør desværre ikke mange frie midler, da rigtig store projekter løber over flere år. Skolerenoveringer og kommende svømmecenter i Aars gør, at vi nok kun har cirka 15 mio. til disponering af det 90 mio. store anlægsbudget.

Noget af det vi vil prioritere er brandsikkerheden på vores plejecentre, manglende vuggestuepladser i Aars, pulje til nye spændende boformer for vores ældre, ændret vejføring fra Holmevej til Røjbækvej i Farsø, samt udvidet parkeringsareal ved Messecenter Vesthimmerland.

På driften ser vi gerne, at vi står sammen om at investere i de små årgange og i folkeskolen. En god start på livet er afgørende for gode resultater. Vores ønske er også stadig fysioterapeuter på vores plejecentre, og så bør en kantineordning også have en fødselshjælp til vores kommunale ansatte. Hvis vi vil have de bedste medarbejdere, skal vi også se på det, vi tilbyder dem.

Og selvfølgelig vil vi igen rejse problematikken om landets 2. højeste skatteprocent. Alternativ til det, vil være billigere priser for børn i dagpleje/vuggestue og børnehave. Vi vil gerne bosætning, og der spiller prisen en rolle, selvfølgelig under den forudsætning, at vi bibeholder det høje faglige niveau.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner