Af: Theresa Berg Andersen, Byrådsmedlem for SF Vesthimmerland og medlem af Økonomiudvalget, Hobrovej 145, Vilsted

En ny 1200 m2 stor Netto-butik i rundkørslen på hjørnet af Holmevej og Nørregade i Farsøs nordlige ende fik dødsstødet af Økonomiudvalget. Sådan stod der skrevet i sidste uges aviser.

Dette ærgrer mig gevaldigt netop fordi jeg mener, at en Netto ville pynte på området.

Supermarkedskæder har ofte et klippefast koncept ang. placering i byerne. Kan det ikke indfries, bliver de væk - det håber jeg ikke gør sig gældende her.

Endnu et godt og velassorteret supermarked udvider byens handelsområde, således, at behovet for at handle udenbys mindskes.

Tror man på at en ny Netto ville mindske aktiviteten i det ellers så fantastiske center? Eller tror man på, at Farsø har rigeligt med indkøbsbutikker?

Læser man de indkomne høringssvar, er det jo ikke fordi man ikke ønsker en Netto i Farsø, den må bare ikke ligge på dette hjørne. Men borgerne ønskede en Netto - Netop her. Det viste høringssvarene også. 

Jeg tror på, at en Netto ville forskønne indgangen til Farsø. Jeg tror på, at en Netto ville skabe flere arbejdspladser. Og jeg tror på, at en Netto lige nøjagtig her ville gøre, at flere ville smutte ind omkring Farsø for at handle, også pendlere.

Men undertegnet stod alene med dette synspunkt i økonomiudvalget. Jeg ønskede en Netto på denne grund.

e-max.it: your social media marketing partner