Af: Theresa Berg Andersen, Byrådsmedlem, SF Vesthimmerland

Kære Regering, Socialdemokrater og DF 

Mandag(20. august – red.) sendes Aphinya ud af Danmark.  

Lige nu bor hun i Farsø i Vesthimmerland sammen med sin mor og stedfar. Og mens pigen skal sendes væk må forældrene ifølge loven godt blive i Danmark.  

En integrationslov som har til formål at undgå hjernevask i koranskoler ligger bag beslutningen. Men der er også tale en lov som smadrer livet for Aphinya – som til dagligt går i skole på Farsø skole. Og som aldrig nogensinde har været i kontakt med en koranskole.  

Lærerne beretter ovenikøbet om en god og positiv udvikling for pigen, og står fuldstændigt uforstående overfor beslutningen.  

Det er uhyggeligt at man rent faktisk - med loven i hånden - kan splitte et barn fra sin mor og lige så uhyggeligt at man - uden skyggen af kendskab til Aphinya som menneske - kan lave den generelle konklusion, at hun ikke kan integreres. Men alligevel er det det, som myndighederne gør.  

Jeg er dybt uenig. Jeg mener at en dansk statsborger som finder kærligheden skal kunne bo i sit fædreland med sin ægtefælle og dennes børn.  

Selvfølgelig skal vi stille krav om selvforsørgelse, kræve at folk lærer dansk og der skal indgås aftale om, at man overholder loven – det er for mig en selvfølge.  

Men mens højrefløjen, hygger sig og spiser lagkage for at fejre flere stramninger så græmmes jeg, og tænker: TÆNK at I vil være det bekendt.   

Og kære politikerkolleger i Vesthimmerland – blot fordi vi sidder i det trygge Nordjylland og arbejder i kommunale sammenhænge så må vi alle tage ansvar for vores partiers beslutninger, når det gælder borgere i vores kommune, som kommer i klemme.  

Brug tiden på handling og stil lagkagerne væk indtil Aphinya får lov at blive sammen med sine forældre i Danmark!!!

 

e-max.it: your social media marketing partner