Af: Torben Thomsen, Gl. Blærevej 66, Aars

En Konservativ og en tidligere af slagsen i kikset samtale om profilering for profileringens skyld. Den ene konservative belærer den anden om, at det da drejer sig om projektopfyldelse i Hvalpsund, hvor der er bevilget penge til det, men pengene ser ikke ud til at kunne bruges her og nu, så derfor kan pengene bruges til noget midlertidigt andet, men det sikres, at når projektet er klar, så er pengene det også. 

Så interessant en samtale foregik på seneste byrådsmøde i Vesthimmerland. Her ses et eksempel på, hvorfor tillid til politikere er i frit fald.

Den pragmatiske løsning at tage pengene fra et endnu uopfyldt ønske om forandring modsvares af et forslag om en sikker dækning af det langstrakte og forsinkede projekt, når det skal igangsættes efter en allerede for langsom proces.

Begge parter har jo ret, men det personligt perfide, personangrebet kommer til at afsløre, at konservative og en tidligere af slagsen, ikke skal hyldes for ordentlighed og respekt for vælgerne og posten, de er betroet, men bebrejdes, de er så proportionsløse, og at de offentligt skændes for skænderiets skyld. 

Dette er min kommentar til Henrik Dalgaards(C) og Kirsten Moesgaards(G) måde at føre samtale i offentligheden på.

 

e-max.it: your social media marketing partner