Af Torben Thomsen, Gl. Blærevej 66, Aars.

Golfbegejstring i Vesthimmerlands Byråd, fordi politikerne vælger at tro på, at turneringen har en afledt effekt på erhvervsliv, turisme, bosætning, stigende omsætning, men til hvem?


Udgifterne til at nurse milliardæren Larsenjydske påstås at komme tilbage mangefold, så på seneste byrådsmøde beslutter et stort flertal at bruge en million mere, end der allerede bruges på at få en vis golfturnering tilbage, som privatmennesket Larsen arrangerer i Gatten.

Den tidligere konservative borgmesters folk fik et forslag nedstemt, som mere end fordoblede kommunens bidrag med skattemidler til arrangementet. Virkelig vilje til at rutte med borgernes penge.
 

Borgmesteren lover at arbejde ihærdigt med at søge fondsmidler til hjælp for en kommunekasse, der ikke er prangende fyldt til formålet, når man vil lade golfkuglen danse hen over det smukke terræn i Gatten. Flertallet er sig meget bevidst om, at pengene godt kunne bruges anderledes jordnært på borgerne i kommunen, og selv om det ikke lykkedes nogle af de folkevalgte at sandsynliggøre, at det har nogen virkning på kommunens udvikling hverken på langt sigt eller kort, så blev det besluttet at fylde penge i det golfinitiativ, der er skabt af en virksom privatmand, der suverænt jonglerer med politikere, der normalt er tvunget til at redegøre for selv det mindste brugte beløb i indsatsen for at hjælpe kommunens borgere. Her sættes snusfornuften ud af kraft, måske fordi gevinsten for de professionelle golfspillere er et tocifret millionbeløb, så hvad pokker, en sølle million eller to, er jo for intet at regne, selv om den bruges af borgernes skatteindbetalinger. 

Selvom der spørges rundt til potentielle lokale vindere, der kunne forøge omsætning og lukrere på 4 dages tusindtal golfinvasion af tilskuere, så lyder meldingen fra dem, at de intet mærkede til forøget omsætning. Har byrådsflertallet parkeret den sunde fornuft i tidens celebrity dyrkelse?.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner