Af: Henrik Dalgaard, Gruppeformand Konservative Vesthimmerland, Ndr. Borremosevej 10, Aars

Made in Denmark 2019 i Gatten og i årene fremover skal have én af byrådets største prioriteringer i første kvartal 2018. 

 

Allerede i disse måneder sidder arbejdsgruppen omkring Made in Denmark og kigger ind i 2019. Det er et kæmpe arbejde at sikre finansiering af en af Danmarks største sportsbegivenheder, nemlig golfturneringen Made in Denmark. 

 

I år skal turneringen afvikles i Silkeborg, og det ønsker vi dem alt mulig held med. Men når det er sagt, mener jeg også, den hører hjemme i Vesthimmerland. Vi har været med til opstarten og skabelsen af et helt uvurderligt brand og fyrtårn i Vesthimmerland. 

 

Derfor har jeg bedt vores konservative økonomiudvalgsmedlemmer om at få sagen på dagsordenen, allerede på førstkommende møde. Det er utroligt vigtigt, at borgmesteren får et forhandlingsmandat, når der skal drøftes økonomi med ”Dyne Larsen”. Jeg ved godt, at flere tænker, han kan da selv betale, men sådan virker verdenen bare ikke. For dem som kender ham ved, at sådan virker det SLET ikke.
 

Det er en hastesag, fordi vi står over for to byrådsseminarer de kommende tre måneder, og der ligger vi spor ud for de kommende år. 

 

Bosætning og branding er med sikkerhed også et nøgleord de kommende fire år, og derfor er det også vigtigt, at vi ved, hvor vi står i fremtiden omkring Made in Denmark. Vi har haft stor held med branding, med Made in Denmark som omdrejningspunkt og den chance skal vi ikke lade gå fra os de kommende år. 

 

Og fra den konservative gruppe er vi ikke i tvivl. Made in Denmark generer mange millioner til vores kasse i Vesthimmerland og hele Nordjylland. Så mon ikke Byrådet kan samles om 2-3 millioner i tilskud. Vi mener på ingen måde, at vi skal på et niveau, som Silkeborg kommune giver, men mindre bør også kunne gøre det. Så er det jo op til Lars Larsen, hvor meget han brænder for at få turneringen tilbage til Himmerland. 

 

Vi ønsker også sideløbende at klæde vore regionspolitikere på, så vi får dem på banen igen sammen med Visit Nordjylland. 

 

e-max.it: your social media marketing partner