AF: Kirsten Moesgaard
Byrådsmedlem og medlem af Økonomiudvalget i Vesthimmerlands Kommune

Ernst Pinstrup Sørensen – jeg synes, at vi skal holde os til fakta og ikke lade os rive med i én eller anden frustration.

Det er ikke korrekt, når du siger, at jeg ikke ”gad at gøre mig den ulejlighed” at orientere gruppemedlemmerne om min manglende opstilling på listen ved næste valg.

Den 29. august 2016 kl. 22:22 sendte jeg meddelelsen til pressen. Kopi af pressemeddelelsen blev sendt til hvert enkelt medlem, til dig og til næstformanden den 30. august 2016 kl. 9:04.  Så, Ernst, hvis du kikker i din mailbox, vil du kunne finde den.  Altså skulle hverken du eller gruppen læse det i avisen.

Min beslutning om ikke at deltage i gruppemøderne, blev sendt til borgmester Knud Kristensen den 6. oktober 2016 kl. 10:45.  Begrundelsen var, at jeg ikke stillede op for de konservative ved næste valg.

Samme dags aften kl. 19:56 modtog jeg en mail fra Knud med følgende tekst: ”Tak for fremsendte beslutning, jeg synes det er en rigtig vurdering og respekt for det”.

Jeg kan bekræfte, at du, næstformanden og jeg holdt et møde den 6. januar 2017.  Mødet foregik i en helt anden tone, end du giver udtryk for i dit læserbrev.

Vi drøftede uroen i økonomiudvalget omkring borgmester Knud Kristensen.  Temaet var også, at man gerne ville have mig til igen at deltage i gruppemøderne.

Jeg stillede den betingelse, at jeg inden da skulle have et møde med Knud. Han havde jo i en mail i oktober 2016 givet udtryk for sin tilfredshed med, at jeg ikke deltog. En ændring heraf skulle naturligvis koordineres med ham.  Alt andet ville være illoyalt.

Du – Ernst – ville bede Knud om at kontakte mig. Jeg ventede. Men, jeg hørte ikke fra Knud. 

Du påtog dig telefonisk skylden for Knuds manglende respons. Du sagde, at du havde glemt at give ham beskeden.

Så et nyt møde den 5. februar, hvor Knud Kristensen deltog i en del af mødet, idet han denne søndag havde anden aftale.

Du har ret i, at der er sager, hvor jeg har stemt sammen med de øvrige medlemmer i økonomiudvalget (A, V og SF), og hvor borgmester Knud Kristensen har stået alene.

 

 Måske kunne det give stof til eftertanke.

e-max.it: your social media marketing partner