AF: Palle Jensen
Gruppeformand for Socialdemokratiet i Vesthimmerland

Regeringen bryster sig af, at den gør meget for det såkaldte ”UdkantsDanmark” gennem udflytning af statslige institutioner. Det synes jeg er et positivt tiltag, men i realiteten flyttes disse næsten kun ud til store byer. I de mere ydmyge områder fjerner man til gengæld alle de statslige arbejdspladser. Med den politik bringer man ikke Danmark i balance – man laver bare en anden ulighed!

F.eks. har man i Vesthimmerlands Kommune senest fjernet politiet, men til gengæld lovet, at der nok engang imellem skal komme en cykelpatrulje forbi!

Socialdemokratiet på Christiansborg har foreslået, at der i landet oprettes fire nye skattecentre med omkring 250 medarbejdere hvert sted.

Hvis regeringen ellers går ind for dette forslag, der er ment som et forsøg på, sammen med andre tiltag, at genoprette Skat, synes jeg, at borgmesteren snarest skal komme i gang med at få et af disse skattecentre placeret i Vesthimmerland.

Der er mange steder i Vesthimmerland et sådant center kan placeres – og vil staten ikke selv bygge, men kun leje sig ind, tror jeg godt, at der er lokale, der vil finansiere byggeriet og leje det ud til staten. Det vil give beskæftigelse i byggebranchen og statslige arbejdspladser, der kan forøge vort skattegrundlag.

Så jeg vil foreslå, at kommunens borgmester starter med at overbevise sine partifæller i Regeringen om det fornuftige i forslaget, og dernæst få den overtalt til at placere et center i Vesthimmerland.

 

Gruppeformand for Socialdemokratiet i Vesthimmerland
Palle Jensen

e-max.it: your social media marketing partner