Af: Knud Kristensen (C)
Borgmester Vesthimmerlands Kommune

Når jeg læser læserbrevet fra resten af økonomiudvalget i sidste uges aviser omkring min ageren på ved salget af grunden i Farsø, så ryster følgende formuleringer mig meget:

"Man ser for sig borgmesteren og Aars Boligforenings formand og direktør sidde sammen i et skummelt rum og aftale prisen, så den nøjagtig passer til projektets maksimumpris. Keine Hexerei nur Behändigkeit!"

"Vi tror naturligvis ikke, at de har siddet i et skummelt rum og aftalt prisen, men det synes som om, der har været en vis forståelse mellem parterne. Uanset om der har været tale om det ene eller det andet eller noget helt tredje, ser resultatet ikke pænt ud."

Hvad er det økonomiudvalget insinuerer her?

I mine øjne er det på kanten af injurier fra en personkreds hvor Uffe Bro og Kirsten Moesgaard endda er i besiddelse af en juridisk embedseksamen. Det overrasker mig at to så ellers veluddannede mennesker kan være medunderskrivere på noget så nederdrægtigt. 

Det eneste saglige i læserbrevet er, at jeg har meddelt Nordjyske at jeg ikke vil give dem mere aktindsigt i mine private forhold, hvilket er meget naturligt og normal praksis for en privat virksomhed. 

Jeg blev dog glad for at læse, at Farsø Avis har lagt alle tallene objektivt frem i sidste uge og her fremgik det ganske tydeligt af regnestykket, at jeg har tjent præcis 972.000 kr. på Morten Nielsen grunden i Farsø, hvilket stemmer 100%. 

Økonomiudvalgsmedlemmerne er selvfølgelig i deres gode ret til at spørge om hvad som helst gennem pressen - men er det her niveauet? 

Jeg undrer mig over, at Kirsten Moesgaard, der selv er ejendomsmægler og kender markedet for byggegrunde i Farsø, ikke selv har erhvervet sig grunden og udviklet den i løbet af de 10 år den var til salg?

 

Med håbet om en ordentlig tone og et konstruktivt samarbejde fremadrettet til glæde for alle - og især borgerne i Vesthimmerland.

e-max.it: your social media marketing partner