Henrik Dalgaard (C)
Formand for Uddannelsesrådet

Efter mange års forberedelse og et utal af møder med ungerådet, boligforeningen, uddannelsesinstitutionerne og mange andre interessenter ser det ud til at den sidste sten ryddes ad vejen på Byrådsmødet torsdag.

Byrådet skal godkende skema A, der udløser grundkapital til almene ungdomsboliger.

Det har længe været et kæmpe ønske og ikke mindst et behov i uddannelsesbyen Aars. Projektet er planlagt med 25 lejligheder nu, og med mulighed for yderlige 25 senere. De første 25 boliger muliggør så det ønske erhvervsskolerne har, nemlig at overtage de 29 sidste kollegieværelser på Vølundsvej. Erhvervsskolerne har de seneste år været i kæmpe bekneb med at finde egnede overnatningsmuligheder til deres 5000 årlige kursister.

Det er et rigtig fint projekt som boligselskabet Nordjylland har præsenteret os for. 2 værelses lejligheder på ca. 40kvm, samt mulighed for parkering og adgang til et depotrum i kælderen. Projektet passer rigtig fint ind i den byfornyelse der i dag er i gang for Aars midtby.

I Uddannelsesrådet vil vi ikke bruge mere tid på hvorfor det har været en så langsommelig proces, men kun glæde os over at vi nu får det vi har arbejdet så benhårdt for, nemlig centralbeliggende boliger til en overkommelig husleje. Prisen ligger på 3.100 kr/mdr, men med mulighed for boligsikring op til 600 kr/mdr.

Nu venter uddannelsesrådet bare på invitationen til første spadestik

 

På Uddannelsesrådets vegne
Formand Henrik Dalgaard(C )

e-max.it: your social media marketing partner