Vind julegaver for tusindvis af kroner med ”Den Gyldne Kundevogn”

FARSØ: På søndag kl. 13.00 udtrækkes der en heldig vinder på Centertorvet i Farsø Rådhuscenter, der får muligheden for at juleshoppe stort i centrets 18 butikker.

Den Gyldne Kundevogn kører på søndag i Farsø Rådhuscenter kl. 13.00

Det afsløres ikke her, hvor lang tid vinderen får til at hente gaver i centrets butikker, men da den gyldne kundevogn kørte i foråret, blev der hældt for over kr. 10.000 i vognen.

For at kunne komme i betragtning som vinder af Den Gyldne Kundevogn, skal man udfylde en deltagertalon på Centertorvet inden kl. 13.00. Talonen fås i butikkerne.  

Ud over Den Gyldne Kundevogn byder dagen også på Beredskabet juleoptog med brandbiler og luftpudebåd. Med er naturligvis julemanden. Optoget starter kl. 10.30 og køretøjerne vil være udstillet på Store Torv fra kl 11.00-14.00-

Ud over disse spændende aktiviteter på henholdsvis Store Torv og i Farsø Rådhuscenter, vil Nizzebanden hygge om folk i butiksgaderne.

Åbent til kl. 15.00
Ikke mindst skal man huske på, at Farsø butikker har søndagsåbent frem til kl. 15.00, så der er god mulighed for at få købt flere af julegaverne på ønskesedlen.    

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: