Populære Jule By-Night gjorde det igen

FARSØ: Jule By-night er en af årets populæreste aftener i Farsø, og det blev den også denne gang. By-Nighten fandt sted her til aften.

MGP stjernen Lærke var Jule By Nights store hit hvis man spørger børnene.

.

.

Spar Nords Frønse hyggede også om de yngste kunder.

Skulle der lige være til et par ekstra julegaver, kunne man prøve at knække koden hos Spar Nord. Her var der gavekort på kr. 500 på højkant til dem der valgte den rigtige talkombination.

Julekomik med ild på Store Torv med Kasper Jensen.

Der var i den grad mange mennesker i byen til Jule By Night, hvor butikkerne også melder om en fantastisk julehandelsdag.

Der stod julegaveindkøb og masser af underholdning på programmet.


Aftenens program var både henlagt til Store Torv med juleboder i julelysenes skær og indendørs i Farsø Rådhuscenter.

 

Ud over at Store Torv var indrettet til et hyggeligt spiseligt julemarked, så var der også underholdning udendørs denne decembermilde aften. Her var det komikeren og jongløren Kasper Jensen, kendt fra ”Danmark har Talent” der viste sit ildshow.       

 

Fra Store Torv kunne man også køre rundt i midtbyen med Julemandens hestevogn. Det var der mange der benyttede sig af.

 

Indendøre var der også rigtig meget at komme efter. Ud over butikkernes særlige by-night tilbud og gode ideer til julegaver, så var der også optræden på Centertorvet med Børne MGP-stjernen Lærke.

 

At den unge MGP pige er populær viste det massive og pakkede fremmøde af børn i 8-12 års alderen, der havde taget deres forældre med. Forældrene måtte dog holde sig i baggrunden, så børnene kunne synge med og leve sig ind i Lærkes univers på scenen.  

 

Efter Lærkes optræden, var køen meget lang efter at få et autografkort og et billede sammen med Lærke. Men alle kom til med kæmpe smil eller tårer i øjnene over den store oplevelse. Alle tårer vendte til smil efter et foto sammen med Lærke og et kram som en ekstra bonus. I sandhed en stor aften i Farsø Rådhuscenter for børnene, som kan måle sig med tidligere tiders succesbesøg af aktuelle julekalenderstjerner.

 

Også stjernekokkem Claus Holm gæstede Farsø Jule By Night. Læs om dette andetsteds.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: