LÆSERBREV: Øregas og ren propaganda

Af: Annette Vahlgreen

Annette Vahlgreen

Efter at have læst gruppeformanden for De Konservatives indlæg i dagspressen om den stakkels Borgmester, der er kommet i "uføre", føler jeg mig hensat til Nordkorea. Diktatoren Kim Jung-Un’s propaganda maskine kunne ikke have gjort det bedre. Gruppeformanden skriver, bl.a, at nu er der sat endeligt punktum for sagen mod Borgmesteren.

Nej, må jeg desværre sige. Den er først lige begyndt. Pia Buus Pinstrup og resten af den Konservative gruppe, har åbenbart ikke fattet endnu, hvad sagen her drejer sig om.


Sagen er, at Borgmester Knud Kristensen på det groveste forsøger at dreje fakta som er, at han ville tiltuske sig en fordel frem for andre kommunale entreprenører og håndværkere.

Der er sagens kerne!.

 

I forsøg på at manipulere offentligheden og gøre mig bange, anmelder Borgmesteren mig til Politiet for injurier. Borgmesteren har nu erkendt, at han var inhabil, men nægter, at trække anmeldelsen mod mig tilbage. Hvor sølle!.


Pia Buus Pinstrup skriver endvidere, at vi jo skal huske, der står et menneske bag. Mon Borgmesteren og for den sags skyld andre Konservative i Byrådsgruppen har det i tankerne, når små erhvervsdrivende ikke arbejder for Kommunen?

Men mon ikke de Konservative er ved at være gennemskuet af offentligheden?


Slutteligt vil jeg sige tusind tak for alle de tilkendegivelser jeg får fra borgerne i Vesthimmerland.


Det varmer.

 

Venlig hilsen

Annette Vahlgreen

Byrådsmedlem

Gl. Møllevej 27, Ertebølle

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: