Hvalpsund Genbrug køber spejderhus

HVALPSUND: Hvalpsund Genbrug har købt Spejderhuset af KFUM-Spejderne, Hvalpsund.

Ud over genbrugsbutikken på Sundvej, har Hvalpsund Genbrug også møbelbutikken på Illerisørevej 10.

Der er ikke så mange spejdere tilbage i byen. Som følge af dette har spejderne indledt et samarbejde med spejderne i Ullits og har derfor ikke længere brug for eget spejderhus i Hvalpsund.

Hvalpsund Genbrug har længe ledt efter et andet lokale end møbelbutikken på Ovenskovvej 17.

Sidste vinter gjorde, at det blev særdeles vanskeligt at komme frem til butikken, få den varmet op og få kunder til at grave sig gennem snedriverne.

Nu flytter vi møbelbutikken til Spejderhuset på Illerisørevej 10, hvor der er varme, samtidig med at butikken vil blive mere centralt beliggende. Butikken på Ovenskovvej 17, beholder genbrugsbutikken som lager, så der i perioder kan læsses møbler af der, men der bliver ingen faste åbningstider i den butik.

– I Spejderhuset vil vi forsøge at have åbent hver eftermiddag, hvis det lykkes at få folk nok til at hjælpe, fortæller Jørgen Smed fra Hvalpsund Genbrug.

I løbet af november måned skal der rives nogle vægge ned, sættes en dør i og males. Hvis alt går vel, vil der være indvielse i første del af december.

– Vi glæder os meget og vil komme til at savne den utrolig fine natur ved Ovenskovvej 17 og det gode fællesskab vi har haft med ejeren og naboerne der, slutter Jørgen Smed.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: