TeamGym Himmerland deltog i Jyske Mesterskaber

VESTHIMMERLAND: TeamGym Himmerlands MiniPiger og MiniMix, hvoraf flere kommer fra Farsø området, deltog i weekenden deres første holdkonkurrencer i Jyske Mesterskaber i Aarhus.

7. plads til MiniPiger
MiniPigerne var i konkurrence fredag aften, hvor de sikrede sig en fin 7. plads, blandt nogle dygtige hold i 4. division. Konkurrencen består i spring trampet, på bane samt en rytmisk serie. Her klarede pigerne sig rigtig godt på bane, hvor de fik næsthøjeste karakter i divisionen. Desværre rakte rytme- og trampetkaraktererne ikke til at holde 2. pladsen, men alle pigerne leverede en rigtig god indsats.

Sølv til MiniMix
Efter en god nats søvn på en nærliggende skole, var MiniMix i konkurrence lørdag morgen. De sikrede sig her en flot og sikker sølvmedalje i 1. division. De fik nogle fine karakterer, men måtte sande at guldmedaljevinderne fik ca. 1 karakterpoint mere i hver disciplin. Til gengæld havde TeamGym Himmerland samlet 5,6 karakterpoint mere end 3. pladsen.

Den næste måned i træningssalen skal bruges på at finpudse rytme og spring, så gymnasterne er klar til at konkurrere mod MiniMix hold fra hele Danmark til forbundsmesterskabernes 1. runde i Grenaa til april.

Derudover skal TeamGym Himmerland deltage i gymnastikopvisninger i Farsø, Aars og Hobro i løbet af marts måned. 

MiniPiger

 

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: