Politirapporten                                 
Fra mandag den 2. oktober til søndag den 8. oktober

TIRSDAG:
Tyveri af cykler for 35.000 kroner
HVALPSUND: I tidsrummet mellem mandag kl. 21.00 til tirsdag kl. 18.00 blev der stjålet to racercykler og en mountainbike fra et hus på Overgaden. Der blev brudt et vindue op for nå ind til de tre cykler af en samlet værdi på kr. 35.000.

Bilist fik beslaglagt sin bil
GEDSTED: Kl. 20.00 fik en 45-årig mand beslaglagt sin bil af politiet. Manden blev standset på Enghavevej, hvor Politiet kunne konstatere at han var frakendt førerretten. Da det ikke er første gang, manden kører i frakendelsestiden blev bilen beslaglagt.  

ONSDAG:
Hærværk på bil
FARSØ: Kl. 12.31 gik en 16-årig dreng til angreb på parkeret VW Touran på Gormsvej, hvor han med kølle knuste bilens bagrude. Den unge blev overgivet til Politiet. Det er ikke oplyst hvad motivet for hærværket er.

TORSDAG:
Indbrud på virksomhed
HVALPSUND: Omkring midnat, natten til torsdag blev en rude i port til en virksomhed på Havnepladsen knust. Fra virksomheden blev det stjålet en svejsemaskine samt ilt- og gasflasker.

FREDAG:
Svejseudstyr og Puch Maxi stjålet fra værksted

KLOTRUP: I tidsrummet mellem torsdag aften kl. 20.00 og fredag eftermiddag kl. 16.00 blev der begået indbrud i et værksted på Korsvejen ved at bryde døren op. Der blev stjålet to sæt svejseudstyr af mærket Elektro og Megatronic, diverse former for håndværktøj samt en rød restaureret Puch Maxi med en grøn mælkekasse bagpå.  

Indbrud på Årupvej
VESTRUP: I tidsrummet mellem kl. 08.30 og 15.00 blev et vindue brudt op til en ejendom på Årupvej. Der blev stjålet en kaffemaskine, en iPad, en computer og en cykel.

LØRDAG:
Tyveri af båd med påhængsmotor
HVALPSUND: I tidsrummet mellem den 23. september og den 7. oktober blev en 21 fods motorbåd af mærket Finmarken med en 130 hk Yamaha påhængsmotor stjålet fra lystbådehavnen på Fjordvej. Båden er fundet igen, men påhængsmotoren mangler.

SØNDAG:
Spritbilist stoppet
RANUM: Natten til søndag klokken 01.50 stoppede en politipatrulje en bilist på Næsbyvej, da der var mistanke om spritkørsel. Det viste at sig at være en 45-årig lokal mand der forsøgte at liste en brandert hjem bag rattet i sin bil. Han blev anholdt.

Lokalpolitiet Himmerland i Hobro har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider:

Digterparken 2, 9500 Hobro, tlf. 9630 1448 

Åbningstider for personlig borgerbetjening i Hobro er: Mandag, tirsdag og fredag kl. 10-18, torsdag kl. 10-18. Onsdag, lørdag og søndag og helligdage lukket.

Borgerne kan som hidtil ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet.

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner