Der var noget eventyrligt over optoget – FOTOS & VIDEO

HVALPSUND: 3 voksenindslag og 3 børneindslag havde i år meldt sig til optoget ved Havnefesten i Hvalpsund. 

 

Vinder af voksenoptoget blev for andet år i træk Friplejehjemmet Hesselvang med et stort antal deltagere, heraf størstedelen af friplejehjemmets 24 beboere, der meget flot udklædte lystigt vinkede ud til publikum. Dertil kom ansatte, bestyrelse og frivillige i flotte kostumer, der afspejlede indslagets tema, nemlig H.C. Andersens eventyr. Der var prinsessen på ærten, svinedrengen, fyrtøjet, klodshans og kejserens nye klæder bare for at nævne nogle af eventyrerne. Det blev en meget velfortjent 1. plads til friplejehjemmet for det flotte indslag – og ikke mindst det store arbejde med kostumer, som alle stolte viste frem.

Voksenoptogets andre indslag kom fra Hvalpsund Camping omkring de gode opholdsarealer langs Fjordvej og Lord Nelson med Fiskere vs. Rockere. Her kunne man således både se fiskere på Puch Maxi med den grønne mælkekasse på bagagebæreren og flotte Harley Davidson motorcykler fra MC Smedien, der så ud til af forenes meget godt med hinanden i fiskerbyen Hvalpsund

I børnekategorien var der tre indslag. Vinder blev ”Piraterne fra Hvalpsund”, herefter fulgte ”Havfruen” og på tredjepladsen ”De unge deltagere i Tour de France”

  

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: